KAYSERİ / KOCASİNAN - Kayseri Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Mustafa ŞAHİN - Müdür Yardımcısı

24/07/2015-

1968 Yılında Tomarza´nın Kızılören köyünde doğdum.İlkokulu köyümde,Ortaokul ve Lise öğrenimlerimi Kayseri´de(Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Lisesinde  tamamladım.) 1989 Yılında Kırşehir Eğitim Yüksek Okulunu bitirdim.2015 Yılında A.Ö.F den Lisans  tamamlama programını bitirdim. Şanlıurfa Birecik´te göreve başladım.  Kayseri ilinde çeşitli okullarda  görev yaptım.En son Şükrü Malaz İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapmakta  iken 24/07/20015 tarihinden itibaren bu kurumda müdür yardımcısı olarak  göreve devam etmekteyim.24/07/2015 tarihinden bu yana Vekaleten yürütmekte olduğum Müdür Yardımcılığı görevini 22/07/2019 tarihi itibarı ile atama kararnamesi ile kadrolu olarak devam ettirmekteyim.